Maven Publishing

Mindgym voor thuiswerkers

Mindgym voor thuiswerkers
‘I love Mindgym! Het is de leukste no-nonsense methode om mentaal sterk te blijven.'
Tony Crabbe

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Juist nu zijn mentale fitheid, veerkracht en positiviteit onmisbaar, willen we deze weken zo goed mogelijk doorkomen. Het goede nieuws: je kunt je hersenen, net als je spieren, heel goed trainen.

Coach en bestsellerauteur Wouter de Jong laat in dit Mindgym-webinar zien hoe je thuis je mentale conditie kan verbeteren. Doordat hij wetenschappelijke inzichten afwisselt met praktijkgerichte oefeningen zal zijn aanpak zelfs de meest nuchteren onder ons aanspreken. Deze interactieve webinar geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie. Ook nu. 

In de ‘sportschool voor je geest’ leer je:

·       Hoe een stap terug doen je kan helpen om meer gedaan te krijgen in minder tijd

·       Hoe je ondanks de afstand betekenisvol kunt communiceren met collega’s en vrienden

·       Hoe je met meer aandacht in het leven staat 

·       Te willen wat je hebt

·       Minder energie te verspillen aan piekeren en stressen

·       Positieve emoties langer vast te houden

Praktische info

·       Wouter de Jong kan onderdeel zijn van een groter online programma, maar we kunnen dit webinar ook volledig verzorgen en organiseren, inclusief platform en moderator. Hiervoor bespreken we van te voren jullie wensen en maken we een offerte op maat.

·       Dit webinar met Wouter de Jong duurt 45minuten tot 1 uur

·       Wouter de Jong liever uitnodigen voor een keynote, training of als dagvoorzitter tijdens je 'live' event? Dat kan natuurlijk ook! Klik hier voor meer info.


Neem contact op voor meer informatie
Wouter de Jong
Wouter de Jong

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong transformeert elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren. Wouters energieke en verrassend leuke presentatie geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk op het werk om te gaan. Door mindfulness neemt de betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je beter inspelen op veranderingen en ga je effectiever om met je tijd, emoties, stress en collega's. Je verhoogt de focus op het lichaam, zodat je vroegtijdig stresssignalen kunt opmerken en daar constructief op in kunt spelen. Energiemanagement voor de lange termijn dus! En...net als in de sportschool: alleen luisteren naar theorie boekt geen resultaat.

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.


Boeken
Maven Publishing