Maven Publishing

Met 'Superkrachten voor je hoofd: De game' breng je superkrachten tot leven

Met 'Superkrachten voor je hoofd: De game' breng je superkrachten tot leven

Dankzij de megabestseller Superkrachten voor je hoofd hebben meer dan 90.000 kinderen al ontdekt hoe ze met eenvoudige oefeningen hun mentale conditie kunnen verbeteren. En nu is er een knotsgek kaartspel om samen met je familie te spelen!

Met dit spel leren 8 tot 12-jarigen de baas te worden van hun eigen emoties en steviger in hun schoenen te staan. Je spaart 10 verschillende superkrachten door kaarten met elkaar te ruilen, en ontdekt zo wat er allemaal bij deze superkrachten komt kijken. Het zit bomvol leuke challenges, want je moet wel je best doen om je kaarten te mogen houden. Zo oefen je met het verslaan van je innerlijke robot, met het presenteren van het goed nieuws-journaal en met het uitbeelden van je angsten. En… de winnaar krijgt natuurlijk weer een fan-tas-tische eindprijs!

De eerste recensie is al verschenen, op www.spellenwijs.nl. "Ik vind Superkrachten voor je hoofd: De game een verfrissend spel om sociaal-emotionele vaardigheden te leren. Dit spel onderscheidt zich van andere spellen door de humor die het heeft en de fun die het brengt. Kinderen worden er enthousiast van en worden uitgedaagd om spelenderwijs, bijna zonder dat ze het doorhebben, belangrijke vaardigheden te leren waar ze gelukkig(er) van kunnen worden. Dit allemaal is verpakt in een toegankelijk en herkenbaar kwartetspel dat nét wat meer uitdaging biedt dan je gewend bent. Absoluut een aanrader voor gezinnen, hulpverleners, scholen en andere plekken waar met kinderen wordt gewerkt."

Wouter de Jong
Wouter de Jong

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong transformeert elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren. Wouters energieke en verrassend leuke presentatie geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk op het werk om te gaan. Door mindfulness neemt de betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je beter inspelen op veranderingen en ga je effectiever om met je tijd, emoties, stress en collega's. Je verhoogt de focus op het lichaam, zodat je vroegtijdig stresssignalen kunt opmerken en daar constructief op in kunt spelen. Energiemanagement voor de lange termijn dus! En...net als in de sportschool: alleen luisteren naar theorie boekt geen resultaat.

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.


Maven Publishing