Maven Publishing
Over Nederland in ideeën: 'Een gouden formule'
DE VOLKSKRANT
Waar verzet jij je tegen?
Waar verzet jij je tegen?
101 wetenschappers, ondernemers en kunstenaars geven antwoord

101 toonaangevende denkers geven antwoord op 1 vraag van ANTON CORBIJN

‘Waar verzet jij je tegen?’

Waar verzet jij je tegen? is de vierde editie in de succesvolle reeks Nederland in ideeën, waarin toonaangevende wetenschappers, ondernemers en kunstenaars antwoord geven op één vraag op het raakvlak van wetenschap en maatschappij. 

Mark Geels
Mark Geels

Mark Geels is een van de initiatiefnemers van de reeks 'Nederland in ideeën, een platform gecreëerd om ruimte te bieden aan de uitwisseling van ideeën op het snijvlak van wetenschap en maatschappij. Hij is viroloog en projectleider bij het Amsterdam health and technology institute,

Andere boeken van Mark Geels
Tim van Opijnen
Tim van Opijnen

Tim is oprichter van sciencepalooza, mede-oprichter van Discovery Festival en schreef met een aantal vrienden het populair wetenschappelijke boek ‘In de toekomst is alles fantastisch‘, dat short-listed was voor de Eurekaprijs 2007. In Oktober 2006 is Tim de Atlantische oceaan overgesprongen en woont in Boston in de VS waar hij professor Microbiële Systeem Biologie is en onderzoek doet aan infectieziektes en antibiotica resistentie. Samen met Mark Geels is hij de initiatiefnemer van Nederland in ideeën.

Andere boeken van Tim van Opijnen
ISBN
  • 978 94 9249 302 6
Vormgeving
  • DPS
Maven Publishing