‘I love de ‘Eat that frog’-strategie. Als je het eenmaal onder de knie hebt, is het zo vanzelfsprekend. Doe het!’
Tony Crabbe, auteur van NOOIT MEER TE DRUK
Eat that frog
'Stop met luisteren naar gekwaak van andere effectiviteitsgoeroes, koop en lees dit boek en begin vandaag nog met het eten van je grootste kikkers.'
MANAGEMENTBOEK
'Tip! Een praktisch anti-uitstelboek.'
ELSEVIER

Eat that frog

Dé methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

Als je elke ochtend begint met het eten van een levende kikker, zal de rest van de dag ‘een makkie’ zijn (aldus Mark Twain). Eat that frog laat zien hoe je die spreekwoordelijke kikker op kunt eten, oftewel hoe je moet beginnen met de taken waar je het minst zin in hebt. De taken die je voor je uitschuift blijken namelijk bijna zonder uitzondering de taken te zijn die de grootste, meest positieve impact op je leven zullen hebben.

In deze klassieker over productiviteit legt Brian Tracy uit dat succesvolle mensen niet alles proberen te doen, maar focussen op de belangrijkste taken en zorgen dat die goed gedaan worden. Hij vertelt je hoe je voorkomt dat technologie je tijd domineert en geeft eenentwintig praktische en haalbare stappen die je helpen om te stoppen met uitstellen. En vandaag nog je leven te veranderen.

Buitenland
Eat that frog is een internationale bestseller: het boek is in 43 landen uitgegeven en er zijn inmiddels al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Deze uitgave van Eat that Frog is volledig herzien en is aangevuld met de nieuwste praktische tips!

  • :Brian TracyAuteur
  • :978 94 9249 307 1ISBN
  • :Eat That Frog: 21 Great Ways to Stop Procrastinating and Get More Done in Less TimeOriginele titel
  • :Moker OntwerpVormgeving
Stop uitstelgedrag in 21 stappen

Reacties zijn uitgeschakeld.