Maven Publishing

Goedemorgen, kikkertje 🐸

Goedemorgen, kikkertje 🐸

Dé internationale bestseller en time management-klassieker Eat that frog heeft al 1,5 miljoen (!) mensen geholpen met het aanpakken van hun uitstelgedrag. Een beproefde methode om superproductief te worden dus. Bomvol praktische tips en oefeningen.

‘Als je elke dag begint met het eten van een levende kikker heb je de rest van de dag een topdag,’ aldus Mark Twain. Klinkt logisch, toch? 😉

Eat that frog laat zien hoe je die spreekwoordelijke kikker doorslikt, oftewel: hoe je moet beginnen met de taken waar je het minst zin in hebt. De taken die je voor je uit schuift blijken namelijk bijna altijd de taken die de grootste, meest positieve impact op je werk en leven zullen hebben.

In deze klassieker over productiviteit geeft Brian Tracy, ’s werelds bekendste tijdmanagement-expert, je de 21 principes waardoor je écht kunt stoppen met uitstellen. Hierdoor leer je hoe je:

-nooit meer uitstelt,

-superproductief wordt,

-duidelijke prioriteiten stelt,

-je aandacht focust,

-en elke dag goed begint.


Dit leer je onder andere aan de hand van 21 praktische en haalbare stappen. Een voorproefje:

1. Dek de tafel. Bepaal precies wat je wilt. Duidelijkheid is essentieel. Schrijf voor je aan de slag gaat je doelen en doelstellingen uit.

2. Plan elke dag vooruit. Denk zwart op wit. Elke minuut die je aan planning besteedt, scheelt vijf tot tien minuten in de uitvoering.

3. Pas op alles de 80/20-regel toe. 20 procent van je activiteiten levert 80 procent van je resultaat. Richt je energie altijd op die belangrijkste 20 procent.

Nieuwsgierig naar alle 21 stappen? Lees de rest van de tips in het boek! Kijk voor meer info op www.nooitmeeruitstellen.nl


'I love de Eat that frog-strategie. Als je het eenmaal onder de knie hebt, is het zo vanzelfsprekend. Doe het!' - TONY CRABBE, auteur van NOOIT MEER TE DRUK

'Stop met luisteren naar gekwaak van andere effectiviteitsgoeroes, koop en lees dit boek en begin vandaag nog met het eten van je grootste kikkers.'​ - MANAGEMENTBOEK

Brian Tracy
Brian Tracy

Brian Tracy is bestsellerauteur, spreker, trainer en consultant. Hij verzamelde al het wetenschappelijk onderzoek over efficiëntie en productiviteit, en destilleerde de beste inzichten voor zijn boek Eat that frog. Zijn organisatie traint 250.000 mensen per jaar om minder uit te stellen en meer gedaan te krijgen.

Maven Publishing