‘Indrukwekkend! Een zeer toegankelijk boek vol met verrassende inzichten, meeslepende anekdotes en praktische tips.’
Stephen R. Covey, auteur van DE ZEVEN EIGENSCHAPPEN VAN EFFECTIEF LEIDERSCHAP
Altijd scherp
‘Dit boek is gevaarlijk. Je pakt het op omdat je denkt dat het je een beetje kan helpen, maar je zult ontdekken dat het je hele leven kan veranderen!’
Seth Godin, auteur van OVERLEVEN IS NIET GENOEG

Altijd scherp

Manage je energie, niet je tijd. Het geheim van high performance

De meeste mensen zijn meer bezig met het managen van hun tijd dan met het managen van hun energie. Maar wat heb je aan een uur extra werktijd als je aan het eind van de dag niet meer vooruit te branden bent? En wat heb je aan een snelle carrière als je halverwege opgebrand raakt?

ALTIJD SCHERP is dé klassieker over hoe je slim kunt omgaan met je energie en zo productiever en gezonder kunt leven. Op basis van wetenschappelijk onderzoek en vijfentwintig jaar praktijkervaring introduceren Tony Schwartz en Jim Loehr in dit boek de principes van persoonlijk energiemanagement. Een succesvolle carrière is namelijk topsport: je moet kunnen pieken op het juiste moment, je steeds blijven ontwikkelen én ook op de lange termijn blijven investeren in mentale en fysieke fitheid.

Door middel van veel anekdotes en praktische oefeningen geven Loehr en Schwartz een effectief stappenplan dat je zal helpen om:

 

*Je vier belangrijkste bronnen van energie te managen: fysiek, sociaal, mentaal en spiritueel.

* Je energieverbruik te compenseren met herstel en energievernieuwing. (Wist je bijvoorbeeld dat je na een nacht slecht slapen beter een halfuur kunt sporten dan een extra uur slapen?)

* Patronen in je dag- en weekritme in te bouwen die voor een betere energiebalans zorgen. (Wist je dat je ’s ochtends een spanningsboog van 90 minuten hebt, maar dat die ’s middags veel korter is?)

* Beter om te gaan met een hoge werkdruk, en de goede balans te vinden tussen werk en privé.

*****

 

‘Vol met verrassende inzichten, meeslepende anekdotes en praktische tips. Indrukwekkend!’

STEPHEN COVEY, auteur van DE ZEVEN EIGENSCHAPPEN VAN EFFECTIEF LEIDERSCHAP

*****

Buitenland
The Power of Full Engagement heeft al minstens een miljoen mensen geholpen. Deze baanbrekende New york Times-bestseller is verschenen in 29 landen en verschijnt nu eindelijk in Nederland als Altijd scherp.

  • :Jim Loehr en Tony SchwartzAuteur
  • :978 94 9249 305 7ISBN
  • :The Power of Full Engagement: Managing Energy, Not Time, Is the Key to High Performance and Personal RenewalOriginele titel
  • :Jonas de VriesVertaling
  • :Moker OntwerpVormgeving
THE POWER OF FULL ENGAGEMENT Dé klassieker nu eindelijk in het Nederlands

Reacties zijn uitgeschakeld.