Maven Publishing

'De mannen van 365 Dagen Succesvol maken een ommezwaai: zelfhulp maakt eenzaam.' - Het Parool

'De mannen van 365 Dagen Succesvol maken een ommezwaai: zelfhulp maakt eenzaam.' - Het Parool

'Wanneer je op je oude dag terugkijkt op je leven zullen het niet je dikke leaseauto en je 80-urige werkweek zijn die je trots en dankbaar maken. Het zijn de mensen met wie je jouw tijd op een waardevolle manier hebt doorgebracht aan wie je zal denken.' Aldus Arjan Vergeer, een van de auteurs van Zugether: De kracht van verbinding. Je kent hem en zijn compagnon David de Kock wellicht van 365 Dagen Succesvol, het grootste platform voor persoonlijke ontwikkeling van Nederland. Van de focus op het 'zelf' komen zij nu terug. ‘De wereld van zelfhulp is een ik-gerichte wereld’. In Zugether leggen David en Arjan uit waarom je je beter op vriendschap, verbinding en aandacht voor elkaar kunt richten. Dé manier om je gelukkiger te voelen is door sterk verbonden te zijn met je omgeving.

En de volgende stap: hoe bereik je dat? Zugether geeft je 25 manieren om meteen meer verbinding in je leven te krijgen, of het nu met jezelf is, met de mensen om je heen of met de wereld. Zugether is méér dan een boek, het is een programma waarmee je de relaties in je leven centraal stelt. Inclusief meditaties, audio-training, ansichtkaart, bloemzaadjes, welkomstposter, vragenlijsten, journal én toegang tot de Zugether Community.

Uit het voorwoord van Ap Dijksterhuis:

'Het is een oude wijsheid: je wordt het gelukkigst door anderen gelukkig te maken. Je kunt het zingeving noemen, of betekenis. Arjan en David brengen een groot aantal inzichten op een elegante manier samen onder de paraplu van de term verbinding. Het gaat niet alleen om relaties en om vriendschappen, maar om alles. Het gaat in dit boek ook over je roeping en over een goede verbinding met jezelf, over wat jij voor de wereld kunt doen, over het besef dat verbinding betekent dat jij deel van de wereld bent.'


David de Kock en Arjan Vergeer
David de Kock en Arjan Vergeer

David de Kock en Arjan Vergeer van 365 Dagen Succesvol behoren bij de meest invloedrijke hedendaagse denkers van Nederland over geluk, relaties en succes. Ze schreven er menig bestseller over en begeleiden inmiddels duizenden deelnemers tegelijk via hun live seminars, programma's en online academy. Al 10 jaar delen ze de belangrijkste eyeopeners die cruciaal zijn voor een gelukkiger leven aan iedereen die het maar horen wil. Het is de missie van 365 Dagen Succesvol om samen van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken.

Maven Publishing