Maven Publishing
Veelgestelde vragen
  • Over de webshop:


Kan ik ook een boek cadeau doen aan iemand anders?

Ja! Bij aanschaf van een boek in onze winkel kan je het verzendadres opgeven van degene die je het boek cadeau wil doen.

Kan ik er een kaartje bijvoegen?

Ja! Stuur een e-mail naar info@mavenpublishing.nl direct nadat je je bestelling geplaatst hebt, dan sturen wij een kaartje/brief met jouw boodschap samen met het boek op, desgewenst zelfs handgeschreven.

Wanneer ontvang ik mijn boek?

We proberen je boek altijd zo snel mogelijk op te sturen. Heb je een spoedbestelling? Neem dan even contact met ons op, dan doen we al het mogelijke om je boek nog sneller bij je te krijgen.

Wat zijn de verzendkosten?

Als het verzendadres in Nederland is hoef je geen verzendkosten te betalen. Voor een e-boek hoef je uiteraard ook geen verzendkosten te betalen. Voor een verzendadres in het buitenland moeten we helaas wel een toeslag vragen omdat de verzendkosten daar naartoe erg hoog zijn. Bij het invoeren van je bestelling zullen we aangeven hoe hoog de toeslag zal zijn (afhankelijk van het verzendadres). We rekenen overigens niet de volle pond door, zodat je nog steeds hetzelfde voordeel hebt als kopers in Nederland.

Kan ik ook een boek in het buitenland bestellen?

Ja hoor! We sturen onze boeken naar alle landen op, er komt dan alleen wel een toeslag bij voor de verzendkosten (zie boven).

Hoe wordt een e-boek aangeleverd?

Na aanschaf van je e-boek in onze winkel sturen we je direct een e-mail met daarin de downloadlink die je kunt gebruiken om je e-boek te downloaden. We leveren al onze e-boeks in het epub-format aan zodat je e-boek zich aanpast aan je scherm en goed leesbaar is, ongeacht het apparaat waarop je het leest.

Op welke apparaten kan ik mijn e-boek lezen?

Het ePub e-boek kan je lezen op verschillende apparaten: je computer, tablet, e-reader en smartphone. Om je e-book op de computer te lezen heb je een programma nodig om de ePub-bestanden te openen. Dat kan met het gratis te downloaden programma Adobe Digital Editions (beschikbaar voor PC en Mac). Onze ebooks kun je ook lezen op je iPad of iPhone met de app iBooks (die zit standaard op je iPad of iPhone) of Bluefire. Voor Android-toestellen kan je de app Aldiko gebruiken om je e-book te lezen. Daarnaast kan je ook je e-book importeren in je Google Play-account als je dat wilt.

  • Over onze boeken en Mavens:


Kan ik een manuscript insturen?

Zeker! Stuur een synopsis, wat informatie over jezelf en zoveel mogelijk te lezen naar info@mavenpublishing.nl, dan gaan we kijken of het geschikt is voor Maven.

Mag ik citeren uit een van jullie boeken?

Wil je een van onze boeken gebruiken voor een cursus of een langer stuk tekst citeren, neem dan contact met ons op en dan kunnen we het afstemmen.

Kan ik bij Maven werken?

Ben je een vormgever, vertaler of bureauredacteur op zoek naar een klus? Laat het ons weten, misschien matchen we :) Voor andere vacatures houd onze site en socials in de gaten. Momenteel staat er niks open maar you never know.


Staat je vraag er niet bij? Wat irritant! In dat geval kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

info@mavenpublishing.nl of +31 (0) 20 7371065

Maven Publishing