Maven Publishing

Altijd soepel koers houden met Mark Tuitert

Altijd soepel koers houden met Mark Tuitert

Ruim twee jaar geleden zette Mark Tuitert zich definitief op de kaart als dé kenner en ambassadeur van de stoïcijnse filosofie. Waar we hem daarvoor vooral kenden als Olympisch schaatskampioen, bewees hij zich met zijn boek DRIVE: Train je stoïcijnse mindset als een uitstekend trainer in het stoïcisme. 

In zijn nieuwe boek FLOW: De stoïcijnse mindset voor een rijkelijk stromend leven staat het concept van 'eudaimonia', de stoïcijnse flow, centraal. Van een rimpelloos bestaan word je niet gelukkig, en je weet dat je vroeg of laat te maken krijgt met tegenslag. Het gaat erom dat je als een surfer op de golven van het leven meebeweegt. Want hoe hoger de golf - hoe mooier de ervaring. 

In FLOW laat Mark zien hoe je met de stoïcijnse mindset de uitdagingen van het leven aangaat. Hoe je trouw aan jezelf blijft, oog voor anderen houdt, en onder alle omstandigheden soepel koers kunt houden.

De 10 praktische lessen in FLOW helpen je om:

-De beste versie van jezelf te zijn, ook in slechte tijden.

-Keuzes te maken en met vertrouwen het leven aan te gaan.

-Je persoonlijke levensfilosofie vorm te geven.


Zo train je de stoïcijnse mindset voor een rijkelijk stromend leven. Train je mee? 💪🏼

Mark Tuitert
Mark Tuitert

Mark Tuitert won in 2010 Olympisch goud op de 1.500 meter in Vancouver en werd in hetzelfde jaar gekroond tot sportman van het jaar. Hij is inmiddels succesvol ondernemer, host van zijn goed beluisterde podcast Drive (60.000 luisteraars per maand), en veelgevraagd spreker en coach. Van zijn boek DRIVE: Train je stoïcijnse mindset werden al meer dan 50.000 exemplaren én de Engelse vertaalrechten verkocht.

Maven Publishing