Maven Publishing
'Uiterst grappig boek over seks in de wetenschap.'
QUEST
'Een enorm bevredigende rit.'
THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW
WIP
WIP
De merkwaardige relatie tussen seks & wetenschap

Hoe ziet seks eruit, bekeken door een MRI-scanner? Hoe komt het dat een lijk een erectie kan hebben? Waarom was het tot en met het begin van de twintigste eeuw gangbaar om een derde bal te implanteren bij dementerende mannen? En kan een vrouwelijk orgasme de vruchtbaarheid verhogen? Of je van de hik verlossen?

Voor Wip duikt bestsellerauteur Mary Roach in de intrigerende wereld van de seksuologie, die honderden jaren achter gesloten deuren heeft plaatsgevonden. Met oog voor detail en veel humor beschrijft ze talloze experimenten die onze verbeelding te boven gaan. Ze onderzoekt de mythes en misverstanden over seks en gaat op bezoek bij wetenschappers die er alles aan doen om van de slaapkamer een nog bevredigendere plek te maken.

Mary Roach verkocht wereldwijd al meer dan 1 miljoen boeken in 26 talen. Ze kiest eigenzinnige onderwerpen en benadert deze met een mix van fascinatie, scepsis en humor. Haar eerdere bestsellers zijn Stiff (over lijken), Spook (over geesten) en Ik ga naar Mars en neem mee... (over ruimtereizen).

Mary Roach
Mary Roach

Mary Roach verkocht wereldwijd al meer dan 1 miljoen boeken in 26 talen. Ze wordt gezien als een van de grootste opkomende talenten op het gebied van populaire non-fictie. Roach kiest uitgesproken en eigenzinnige onderwerpen en benadert deze met een mix van fascinatie, scepsis en humor. Haar eerdere bestsellers zijn Stiff (over lijken), Spook (over geesten), Packing for Mars (over ruimtereizen) en Bonk (over seks). Mary wordt veel gevraagd om keynotes te geven aan bedrijven en organisaties.

Bij Maven Publishing verschenen van Mary Roach de boeken Ik ga naar Mars en neem meeWip en Hap slik weg.

Andere boeken van Mary Roach
ISBN
  • 978 94 9057 417 8
Vormgeving
  • G2K
Vertaler
  • Stanneke Wagenaar en René van de Weijer
Originele titel
  • Bonk: The curious coupling of science and sex
Maven Publishing