Maven Publishing
***** in
DE VOLKSKRANT
'Het mooiste wat er is: een grappig boek dat met liefde geschreven is, en waar je ook nog wat van leert.'
PAULIEN CORNELISSE, auteur van TAAL IS ZEG MAAR ECHT MIJN DING
Ik ga naar Mars en neem mee
Ik ga naar Mars en neem mee
De merkwaardige wetenschap van leven in de ruimte

In de ruimte missen we bijna alles wat het leven prettig maakt: een warme douche, privacy, frisse lucht, verse maaltijden en zwaartekracht. Ruimtereizen is in veel opzichten een verkenning van wat het betekent om mens te zijn. Met een mix van fascinatie, scepsis en humor doet Mary Roach verslag van onze grootste prestatie tot nu toe: leven in de ruimte.

Mary Roach verkocht wereldwijs meer dan 1 miljoen boeken in 26 talen. Ze wordt gezien als een van de grootste opkomende talenten op het gebied van populaire non-fictie. Haar eerdere bestsellers zijn Stiff (over lijken) en Spook (over geesten) en, recentelijk verschenen bij Maven Publishing, Wip: De merkwaardige relatie tussen seks en wetenschap

Mary Roach
Mary Roach

Mary Roach verkocht wereldwijd al meer dan 1 miljoen boeken in 26 talen. Ze wordt gezien als een van de grootste opkomende talenten op het gebied van populaire non-fictie. Roach kiest uitgesproken en eigenzinnige onderwerpen en benadert deze met een mix van fascinatie, scepsis en humor. Haar eerdere bestsellers zijn Stiff (over lijken), Spook (over geesten), Packing for Mars (over ruimtereizen) en Bonk (over seks). Mary wordt veel gevraagd om keynotes te geven aan bedrijven en organisaties.

Bij Maven Publishing verschenen van Mary Roach de boeken Ik ga naar Mars en neem meeWip en Hap slik weg.

Andere boeken van Mary Roach
ISBN
  • 978 94 9057 429 1
Vormgeving
  • G2K
Vertaler
  • René van de Weijer en Stanneke Wagenaar
Originele titel
  • Packing for Mars: The Curious Science of Life in the Void
Maven Publishing