Maven Publishing
'Een hit onder jong én oud'
NRC Handelsblad
'Intelligent vermaak, en goede keuzes van illusies en psychologie'
Trouw
'Absoluut een betoverd cadeauboek. Vol duizelingwekkende en extreem fascinerende goocheltrucs'
André van Duin
Mindf*ck Challenges
Mindf*ck Challenges

Victor Mids en Oscar Verpoort dagen je op een nieuwe manier uit met Mindf*ck Challenges. Lukt het jou om alle 103 illusies, breinbrekers en weddenschappen te doorgronden? Test je brein en ontdek de best bewaarde geheimen van het populaire tv-programma.nl

In dit interactieve boek speel jij zelf de hoofdrol en leer je waardevolle lessen over psychologie, creativiteit en beïnvloeding. Daarbij wordt je brein continu op het verkeerde been gezet. Oftewel: gegarandeerd maandenlang plezier. Durf jij de uitdaging aan?

Victor Mids
Victor Mids

Victor Mids is illusionist en arts. Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Samen met Oscar Verpoort is hij de bedenker van het tv-programma MINDF*CK, en samen hebben ze ook twee MINDF*CK-boeken (MINDF*CK en MINDF*CK: Next Level) geschreven. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geeft hij een uniek inkijkje in de werking van je brein. Ook geeft Mids regelmatig masterclasses, webinars en keynotes bij bedrijven en organisaties.

‘De grootste verrassing van het seizoen.’- NRC

‘Mids maakt goochelen weer sexy.’- De Volkskrant


Andere boeken van Victor Mids
Oscar Verpoort
Oscar Verpoort

Oscar Verpoort en Victor Mids zijn de bedenkers van het tv-programma MINDF*CK. Victor is illusionist en studeerde geneeskunde. Oscar is producent en regisseur en afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie. Hun vriendschap begon op de middelbare school, waar de eerste ideeën voor MINDF*CK ontstonden. In zowel het tv-programma als hun boeken brengen ze hun passie voor illusies, kunst en wetenschap op een unieke manier samen.

ISBN
  • 9789493213579
Maven Publishing