Maven Publishing

Auteursbezoek David McRaney

Auteursbezoek David McRaney

Twee weken geleden was ‘Hoe verander je een mening?’-auteur @davidmcraney bij ons op bezoek ✨ De bevlogen, scherpe en grappige wetenschapsjournalist verzamelde alle nieuwe inzichten over meningen, opinie en overtuigingen (en hoe die kunnen veranderen!). En schreef daar een geweldig, praktisch boek over. Hoe ga je met iemand met een totaal andere mening dan jij in gesprek, zonder verbinding te verliezen? Hij heeft het antwoord! 

Tijdens zijn week in Nederland sprak hij bij The School of Life Amsterdam, in een uitverkocht Tivoli Vredenburg, bij Radboud Reflects én als headliner op de Nacht van de Filosofie in Debatpodium Arminius. Een wervelwind van een week 🌪️ 


David McRaney
David McRaney

David McRaney is journalist met een voorliefde voor psychologie, technologie en het internet. Hij werd bekend dankzij zijn razend populaire blog You Are Not So Smart, waar hij alle manieren waarop wij onszelf voor de gek houden fijntjes ontleedt. Inmiddels is er ook een gelijknamige podcast én boek (bestseller), en het boek You Are Now Less Dumb.

Maven Publishing