Maven Publishing

Maven zocht een pr- en marketingmanager!

Maven zocht een pr- en marketingmanager!

Deze vacature is inmiddels gesloten, dank voor alle inzendingen!

Uitgeverij Maven Publishing is op zoek naar een fulltime senior pr- en marketingmanager met minimaal vijf jaar ervaring. Iemand met een proactieve en scherpe geest, met een sterk (media)netwerk en die enthousiast wordt van zinnen met zowel ‘populairwetenschappelijk’ als ‘enorme bestseller’ erin. Maven geeft zeer selectief uit (10 titels per jaar) en kan hierdoor bovengemiddeld veel aandacht aan pr en marketing besteden. Onze ideale kandidaat houdt van:

-      het schrijven van ronkende persberichten

-      het genereren van belachelijk veel media-aandacht

-      het managen van grote en complexe pr-campagnes

-      het smeden van snode plannen, samen met onze auteurs

-      het organiseren van jawdropping evenementen

-      het zich eigen maken van Maven’s tone of voice

-      het commercieel meedenken met redactie en productie

-      het verzorgen van alle communicatie namens de uitgeverij, van nieuwsbrief tot Insta-post

Ben je op zoek naar een leergierige en ambitieuze omgeving? Naar een team dat houdt van getting shit done, bestsellers én slechte grappen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of ken je misschien iemand die deze kans niet mag laten schieten? De gouden tip wint 2 liter Maven-boeken naar keuze. Dat zouden meer mensen moeten weten! 

Maven biedt:

-      een uitdagende omgeving waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en kunt nemen, en waarin je verder kunt groeien

-      een team waarin je input zeer wordt gewaardeerd

-      de leukste en meest interessante auteurs om mee te werken

-      flexibele werktijden

-      een marktconform salaris (volgens CAO Boeken- en Tijdschriftuitgeverijbedrijf)

-      heel veel boeken, een laptop, toffe events en etentjes

Daarnaast hebben we een kantoor aan de Amstel, een (gratis) gezamenlijke lunch én een eigen bar met een uitgever die graag cocktails maakt.


Wat doet Maven?

Een ‘maven’ is een persoonlijkheidstype: iemand die zich graag verdiept in een bepaald onderwerp en erg gedreven is om die kennis door te geven aan anderen. Maven Publishing is dan ook de uitgeverij die alles weet over boeken en menselijk gedrag, en die erin gespecialiseerd is om nieuwe inzichten toegankelijk te maken voor het grote publiek. Elk jaar selecteren we de meest interessante onderwerpen en delen we deze kennis door middel van boeken, luisterboeken en evenementen. Daarnaast is er de tak Maven at Work, die onze experts, wetenschappers en auteurs koppelt aan het bedrijfsleven voor lezingen, workshops en consultancy. Zodat we ook daar de nieuwste wetenschappelijke inzichten kunnen verspreiden. 

Maven Publishing