Maven Publishing
Simone van den Ende

Simone van den Ende

Als je meer dan 25 jaar presentatie- en lifecoach bent van televisiepresentatoren, politici en mensen uit het bedrijfsleven ken je de juiste ingrediënten van een goede presentatie. Iedere dag van ons leven zijn we ons aan het manifesteren, bewust en onbewust. We doen ons best, maar het gaat niet altijd zoals we willen. We zijn allemaal uniek, maar lopen vaak tegen dezelfde dingen aan.

Elke sociale omgeving heeft zijn eigen regels en vraagt een constante aanpassing van onze presentatie. Simone weet wat er nodig is om goed over te komen, de boodschap helder over te brengen en een verpletterende eerste indruk te maken. Of je een grote zaal gaat toespreken of een kleine vergadering moet leiden, of je een televisieoptreden hebt of je je collega’s moet overtuigen van een nieuwe koers. Wat kan je doen, wat kan je beter vermijden, wat zijn je mogelijkheden? Ze werkt met lichaamshouding, stemgebruik, ademhaling en taalgebruik en laat je oefenen en experimenteren tot de boodschap (en jijzelf) overkomt zoals jij dat wil.

Tijd om je bewust te worden van de tools die je bezit, zodat je jouw boodschap vlijmscherp, helder en overtuigend kunt overbrengen. Simone traint en coacht televisiepresentatoren, directies, management en leidinggevenden en wordt regelmatig gevraagd als spreker tijdens events.

Simone van den Ende woonde en werkte 12 jaar in New York, was van 1990 tot 2007 werkzaam als eindredacteur voor onder meer Koefnoen, Taxi en Kopspijkers en regisseerde onder meer 12 Steden 13 Ongelukken. Ze was 9 jaar lang hoofd kunst, cultuur en drama bij Avro en AvroTros. Ze zit in de raad van bestuur van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) en geeft sinds 1990 coaching en mediatraining aan presentatoren (onder anderen Linda de Mol en Chantal Janzen), politici en mensen uit het bedrijfsleven.


Uitnodigen?

Wil je deze persoon uitnodigen voor een lezing of workshop?

Neem dan hier contact op
Maven Publishing