Maven Publishing

Henk Verhoeven

Henk Verhoeven
Wil je deze persoon uitnodigen voor een lezing of workshop?

Van aap naar app. Kijk naar onze samenleving vanuit een evolutionaire bril en je ziet patronen en verbanden die anders onzichtbaar blijven. Niet alleen genen maar ook informatiepatronen gehoorzamen namelijk aan Darwins wetten.

Organisatievormen, economie en technologie lijken menselijke bedenksels, maar zijn in essentie het resultaat van evolutionaire processen: een inzicht met verstrekkende gevolgen. Eenmaal ontdekt, zie je een verbazende regelmaat en logica tevoorschijn komen en begrijp je scherper hoe mensen, bedrijven, markten en onze maatschappij functioneren.

Henk Verhoeven toont je de wereld op een radicaal andere manier. Een frisse wind voor organisaties en een houvast voor bedrijven die veranderingen door (moeten) maken.

Evolutionair psycholoog Henk Verhoeven werkt als docent Toegepaste Psychologie aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Hij was twintig jaar consultant in het bedrijfsleven en schreef verschillende boeken op zijn vakgebied. Zijn boek Oerganisatie verscheen bij Maven Publishing.


Maven Publishing