Maven Publishing
'Mlodinow (...) laat zien hoe het idee van het onbewuste weer eerbiedwekkend is geworden. Fascinerend.'
THE ECONOMIST
'Ook voor de ingevoerde lezer een aanrader!'
NEW SCIENTIST
Stiekeme signalen
Stiekeme signalen
Je wordt beïnvloed en je weet het niet

De afgelopen twee decennia is veel onderzoek gedaan naar hoe het menselijk brein onbewust en instinctief reageert op signalen van buitenaf. Welk merk deodorant je koopt, je politieke voorkeur, hoeveel fooi je geeft of welke partner je kiest: de ware toedracht van onze beslissingen is vaak verrassender dan we denken. In zijn kenmerkende heldere en geestige stijl doet Leonard Mlodinow verslag van de vele manieren waarop we onbewust gestuurd worden, en laat hij zien hoe je deze inzichten kunt inzetten om jezelf en anderen te beïnvloeden.

Leonard Mlodinow is een gevierd theoretisch natuurkundige, maar ook scenarioschrijver en bestsellerauteur. Hij schreef eerder De dronkemanswandeling en samen met Stephen Hawking Het grote ontwerp. Daarnaast schreef hij scenario’s voor Star Trek: The Next Generation en MacGyver

Leonard Mlodinow
Leonard Mlodinow

Leonard Mlodinow is een gevierd theoretisch natuurkundige maar ook bestsellerauteur. Hij schreef Het grote ontwerp (samen met Stephen Hawking) en De dronkemanswandeling (dat op de shortlist van beste wetenschapsboek van 2009 stond). Ook is Mlodinow scenarioschrijver voor televisieseries, zoals Star Trek– The Next Generation, en MacGyver.

ISBN
  • 978 94 9057 496 3
Vormgeving
  • Studio Ron van Roon
Vertaler
  • Ineke van den Elskamp
Originele titel
  • Subliminal: How Your Unconscious Mind Rules Your Behavior
Maven Publishing