Maven Publishing
'Allemaal op PMS-les'
VIVA
'Een geruststellend betoog waarin Holland vrouwen hun lichaam en moodswings beter laat begrijpen.'
PSYCHOLOGIE MAGAZINE
Ook als HBO-serie, geproduceerd door Oprah Winfrey
Moody bitches
Moody bitches
De leukste manier om succesvol te zijn

De moderne vrouw is van alle markten thuis: ze is succesvol, heeft humor, stijl, geeft leiding, verzorgt en verleidt. Maar ook slaapt ze te weinig, heeft ze te veel stress en te weinig seks. In Moody bitches biedt psychiater en bestsellerauteur Julie Holland inzicht, tips en trucs.

Vrouwen hebben geleerd hun buien te onderdrukken: emoties zijn verdacht en stemmingswisselingen slecht voor je carrière. Wat we echter lijken te vergeten, is dat we onszelf hierdoor tekortdoen: gevoelens en buien zijn onderdeel van wie we zijn en dat is geen zwakte, maar juist een kracht.

Julie Holland combineert praktische inzichten met wetenschappelijke kennis en laat zien hoe je, door jezelf en je lichaam beter te begrijpen, op de leukste manier gelukkig en succesvol kunt worden.

Dr. Julie Holland is psychiater en succesvol auteur. Ze geeft over de hele wereld lezingen en treedt regelmatig op als expert bij Time, The Wall Street Journal, NBC en CNN.

Julie Holland
Julie Holland

Dr. Julie Holland is psychiater en succesvol auteur. Ze geeft over de hele wereld lezingen en treedt regelmatig als expert op bij Time, The Wall Street Journal, NBC en CNN.

ISBN
  • 978 94 9184 550 5
Vormgeving
  • Moker Ontwerp
Vertaler
  • Henny Corver, Jan Willem Reitsma en Frits van der Waa
Originele titel
  • Moody Bitches: The Truth About the Drugs You’re Taking, The Sleep You’re Missing, The Sex You’re Not Having, and What’s Really Making You Crazy
Maven Publishing