'Dit is een boek dat niet in je boekenkast mag ontbreken.'
Managementboek
Feedback is een cadeautje
(zelfs als het ongevraagd, onduidelijk en onterecht is en je er echt even geen zin in hebt)

Feedback is een cadeautje

Eigenlijk is het leven één grote feedback-sessie: elke dag krijgen we (vaak ongevraagd) advies en kritiek van vrienden, familie, collega’s, klanten, bazen, leraren, artsen en huisdieren. We weten dat het goed is om naar feedback te luisteren en er iets mee te doen, maar we leggen het vaak naast ons neer of herkennen het überhaupt niet.

Feedback is een cadeautje is het eerste boek dat focust op het ontvángen van feedback. De auteurs laten zien hoe je jezelf kunt trainen om uit elke situatie nuttige feedback te halen. Ze leggen uit waarom veel feedback die je krijgt onduidelijk is en waarom het toch belangrijk is om hier een goede les uit te trekken. Ze houden ons op humorvolle wijze een spiegel voor door te laten zien hoe we feedback vaak moedwillig negeren, bijvoorbeeld door te vinden dat de ander ‘geen recht van spreken heeft’, of dat het ‘anders gebracht had moeten worden’.

Of je nu in een grote of kleine organisatie werkt, in een team opereert of een relatie of een gezin hebt: dit boek biedt alle instrumenten om jezelf te ontwikkelen en om je zelfkennis te vergroten. Kortom, wacht niet op die perfecte mentor maar leer luisteren naar wat het leven je te vertellen heeft.

  • :Douglas Stone & Sheila HeenAuteur
  • :978 94 9184 536 9ISBN
  • :Thanks for the Feedback: The Science and Art of Receiving Feedback WellOriginele titel
  • :Willem van PaassenVertaling
  • :Studio Ron van RoonVormgeving
Zelfs jij kunt feedback gebruiken

Plaats een reactie

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.