'Een succesmethode.'
DE VOLKSKRANT
De taalhacker
'Razend vlot geschreven.'
PSYCHOLOGIE MAGAZINE
'Helder en vermakelijk... leren volgens deze manier is bijzonder aantrekkelijk.'
ELSEVIER

De taalhacker

De beste en snelste manier om elke taal te leren (en nooit meer te vergeten)

Gabriel Wyner moest voor zijn werk als operazanger perfect Italiaans, Frans, Russisch en Duits leren. Gefrustreerd door de traditionele lesmethoden ontwikkelde hij een nieuwe manier om talen te leren. Hij publiceerde zijn methode online en binnen de kortste keren werd het een waar fenomeen: het werd onder andere opgepikt door Scientific American en The Wall Street Journal. Business Insider noemde het ‘misschien wel de beste methode ooit’.

De taalhacker was geboren…

Wyner maakt in zijn methode gebruik van de meest recente wetenschappelijke inzichten over hoe ons brein werkt. Zo kunnen we dingen veel beter in ons geheugen verankeren als we ze herhalen wanneer we nét op het punt staan om het te vergeten, moeten we veel meer gebruik maken van visuele hulpmiddelen en is het helemaal niet handig om woorden te vertalen.

De taalhacker is eigenwijs, superpraktisch en een genot om te lezen. Wyner is geen strenge leraar, maar een doelgerichte hacker die je uitnodigt om met hem mee te doen. Hij maakt gebruik van shortcuts en tegendraadse inzichten, en spoort je aan om een taal bij de lurven te grijpen. Maar bovenal maakt hij van talen leren weer het spannende en meeslepende avontuur dat het altijd al hoorde te zijn.

Wist je dat:

• als je slechts 100 woorden in het Engels kent, je de helft van alles wat je leest herkent?
• je woorden veel sneller onthoudt als je ze in je geheugen koppelt aan beelden (en een dirty mind hierbij een voordeel is?)
• in tegenstelling tot wat mensen denken volwassenen nog altijd gemiddeld sneller een taal leren dan kinderen?
• thematisch (kikker, groen, slijm,vijver, prins) woorden leren veel gemakkelijker gaat dan in categorieën (dieren, planten, voedsel)?

Actie met 100% reisgidsen!

Bij aanschaf van De taalhacker ontvang je gratis een 100% reisgidsen app naar keuze. Je kunt kiezen uit 41 bestemmingen. Kijk voor meer informatie op de binnenzijde van het kaft van jouw exemplaar van De taalhacker!

Meer weten?
Lees meer over taalhacken bij ScientiasBright of Kennislink.
  • :Gabriel WynerAuteur
  • :978 94 9184 538 3ISBN
  • :Fluent Forever: How to Learn Any Language Fast and Never Forget ItOriginele titel
  • :Henny CorverVertaling
  • :Moker OntwerpVormgeving
ACHTUNG! VERURSACHT MEHRSPRACHIGKEIT

Plaats een reactie

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.