Maven Publishing
'Iedereen die waarde hecht aan relaties, zou dit boek moeten lezen. En iedereen die denkt dat-ie dit boek niet nodig heeft, ook.'
Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA.
‘De geluksroute is de Google Maps bij gedoe met vrienden, familie, buren of exen. De stappen van de geluksroute zitten in mijn hoofd. Ze werken.’
Kluun
‘Oplossingsgericht, helder en vol herkenbare voorbeelden. De geluksroute is een lekker concreet stappenplan voor alle spanningen in sociale relaties.’
Sterre van Leer, hoofdredacteur Psychologie Magazine
De geluksroute
De geluksroute
In 5 stappen naar minder gedoe & meer plezier met de mensen om je heen

Hoe gelukkig je bent hangt af van de relaties met de mensen om je heen — je vrienden, partner, collega’s en familie. Maar in elke relatie loopt het weleens mis. Je partner luistert nauwelijks naar wat je vertelt, een vriendin zegt steeds op het laatste moment jullie afspraak af, je collega laat jou telkens het vuile werk opknappen. Allemaal sociaal gedoe. Het kost bakken energie en tijd. En dat is niet nodig!

In De geluksroute geeft psycholoog Anne de Jong dé methode voor minder frustraties en meer plezier in al je relaties. Met haar vijf heldere stappen pak je zelf de regie in lastige sociale situaties, los je gedoe op voordat het escaleert en verbeter je je band met de mensen om je heen. Grappig geschreven, bomvol herkenbare voorbeelden en opdrachten waar je meteen mee aan de slag kunt.

En deze methode is ook beschikbaar als online cursus! Hierin leer je door middel van praktische opdrachten en video's alle stappen van de geluksroute.

Meer weten? Opwww.degeluksroute.nl vind je veel meer informatie en kun je het eerste hoofdstuk downloaden en vast de online cursus gratis uitproberen.

Anne de Jong
Anne de Jong

Anne de Jong is psycholoog, coach en oprichter van De Relatiecoach en het gerenommeerde opleidingsinstituut Nonons. Ze heeft in haar carrière al duizenden mensen gecoacht en honderden coaches opgeleid. Eerder verscheen van haar hand o.a. de bestseller De geluksroute waarvan meer dan 15.000 exemplaren werden verkocht. Met Sorry, schatje schreef zij het handboek voor leuke relaties in goede en slechte tijden. Daarnaast geeft Anne regelmatig workshops, trainingen en webinars over De geluksroute voor bedrijven en organisaties.

Inkijkexemplaar
  • Klik hier om het inkijkexemplaar te downloaden in PDF formaat.
Aantal pagina's
  • 204
ISBN
  • 9789492493958
Vormgeving
  • Studio TokTok, illustraties door Elise Vandeplancke
Maven Publishing