Maven Publishing
'Als je wilt begrijpen hoe succesvolle groepen werken dan vind je geen essentiëlere gids dan dit boek'
CHARLES DUHIGG, auteur 'The Power of Habit & Smarter Faster Better'
'Een stap voor stap-handboek om teams te bouwen die niet alleen efficiënter, maar ook gelukkiger zijn. Of je nou een team leidt of een teamlid bent: dit boek is een must-read.'
LASZLO BOCK, voormalig SVP bij Google en auteur van 'Work Rules!'
'Een briljant en boeiend boek dat de mythe ontkracht van uitzonderlijk groepswerk dat zomaar ontstaat. Het maakt alle andere boeken over cultuur overbodig. Lees het meteen!'
ADAM GRANT, auteur van 'Give and Take'
De bedrijfscultuur-code
De bedrijfscultuur-code
Sterke bedrijven ontstaan niet vanzelf

De weg naar succes is voor elk bedrijf uniek, maar alle succesvolle bedrijven hebben één ding met elkaar gemeen: een sterke bedrijfscultuur.


De

bedrijfscultuur-code laat zien dat zo’n cultuur niet spontaan ontstaat, maar iets is wat je zelf creëert. En het goede nieuws: er zijn praktische en concrete stappen die je kunt nemen om dit voor elkaar te krijgen.


Daniel Coyle, bestsellerauteur en expert op het gebied van talentontwikkeling, bestudeerde ’s werelds meest succesvolle organisaties (van Pixar tot grote multinationals) om te onder- zoeken hoe zij een goede sfeer en daadkrachtige groepsmentaliteit cultiveren. Door de nieuwste wetenschappelijke inzichten te combineren met down-to-earthlessen van leiders van wereldklasse, legt Coyle uit hoe je een omgeving creëert waarin innovatie bloeit en verwachtingen worden overtroffen. Het maakt niet uit wat je doel is of hoe groot je bedrijf is, dit boek helpt je om er een goed geoliede machine van te maken, oftewel: een bedrijf om van te houden. 

ISBN
  • 978 94 9249 331 6
Vormgeving
  • Studio Ron van Roon
Vertaler
  • Catalien en Willem van Paassen
Originele titel
  • The Culture Code: The Secrets of Highly Successful Groups
Maven Publishing