Maven Publishing

De geluksroute voor teams

De geluksroute voor teams

Productiviteit en werkgeluk hangen voor een groot deel af van hoe soepel je samenwerkt met collega’s. In elke werkrelatie ontstaan er wel eens irritaties, ergernissen of onbegrip: iemand durft geen nee te zeggen, een ander luistert onvoldoende naar feedback en een derde collega voelt zich niet gezien. Het lijken kleine ergernissen, maar dit gedoe op de werkvloer heeft een enorme impact op teams en kan op termijn problemen veroorzaken.

Juist nu we veel thuiswerken en de werkdruk bij veel organisaties onverminderd hoog ligt, is het essentieel dat we oprecht en effectief met elkaar communiceren. Want wat begint als ‘gedoe’ moet niet de kans krijgen om uit te groeien tot een tijdrovend probleem.

Anne de Jong geeft in haar keynotes, webinars, workshops en online cursus praktische tips om gedoe met collega’s effectief op te lossen voor meer productiviteit en werkgeluk. Het is een bewezen methode die mensen leert omgaan met lastige sociale situaties en hoe ze ergernissen snel en professioneel kunnen oplossen. Dat zorgt voor meer rust op de werkvloer, soepelere en fijnere samenwerkingen en domweg gelukkigere en succesvollere medewerkers.

Klik hier voor meer informatie of neem contact met Evelien op via evelien@mavenatwork.com voor de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Meer weten over de geluksroute? Kijk ook eens op www.degeluksroute.nl!

Anne de Jong
Anne de Jong

Anne de Jong is psycholoog, coach en oprichter van De Relatiecoach en het gerenommeerde opleidingsinstituut Nonons. Ze heeft in haar carrière al duizenden mensen gecoacht en honderden coaches opgeleid. Eerder verscheen van haar hand o.a. de bestseller De geluksroute waarvan meer dan 15.000 exemplaren werden verkocht. Met Sorry, schatje schreef zij het handboek voor leuke relaties in goede en slechte tijden. Daarnaast geeft Anne regelmatig workshops, trainingen en webinars over De geluksroute voor bedrijven en organisaties.

Maven Publishing