Maven Publishing

Wereldprimeur: een boek dat terugpraat

Wereldprimeur: een boek dat terugpraat

Maven Publishing lanceert samen met Typetone een baanbrekende innovatie in lezen. FLOW van Mark Tuitert is niet alleen verkrijgbaar als papieren boek, e-boek en luisterboek maar ook als 's werelds eerste AI-boek.

Wat is een AI-boek?

Een AI-boek is een nieuwe verschijningsvorm voor boeken, ontwikkeld door Maven Publishing en Typetone. Het bestaat uit de volledige tekst van een boek, geschreven door de auteur, met kunstmatige intelligentie eraan toegevoegd waardoor het interactief wordt. In tegenstelling tot papieren boeken en e-boeken lees je AI-boeken niet van begin tot eind maar ga je ermee in gesprek.

Hoe praat je dan met ze?

AI-boeken leven op whatsapp. Je hoeft niets te installeren: je voegt een AI-boek toe als contact, betaalt via een linkje en voilà, je gesprek kan beginnen.

Dit najaar verschijnen meerdere AI-boeken, waaronder Mindgym: Sportschool voor je geest van Wouter de Jong, Sorry, schatje van Anne de Jong en Help, ik heb een puber van Kluun. Ook de nieuwe uitgeverij POM.press van Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth gaat AI-boeken uitgeven.

FLOW-AI: Je stoïcijnse coach in WhatsApp van Mark Tuitert is het eerste AI-boek ter wereld. Het is vanaf vandaag te testen in bèta via marktuitert.nl/flow-ai.

Mark Tuitert
Mark Tuitert

Mark Tuitert won in 2010 Olympisch goud op de 1.500 meter in Vancouver en werd in hetzelfde jaar gekroond tot sportman van het jaar. Hij is inmiddels succesvol ondernemer, host van zijn goed beluisterde podcast Drive (60.000 luisteraars per maand), en veelgevraagd spreker en coach. Van zijn boek DRIVE: Train je stoïcijnse mindset werden al meer dan 50.000 exemplaren én de Engelse vertaalrechten verkocht.

Maven Publishing