Maven Publishing

Mindgym Mentale Nieuwjaarsduik

Mindgym Mentale Nieuwjaarsduik

Voor een gezonde start van het nieuwe jaar duiken we de ijskoude Noordzee in. Maar wat doe je voor je mentale conditie?


Zou het niet fijn zijn om:

-de discipline te vinden om je goede voornemens daadwerkelijk vol te houden?

-je gelukkiger te voelen, óók tijdens de koudste, grauwste, donkerste maanden?

-meer focus te vinden en aandachtig aanwezig te zijn bij de dingen die je doet?


Daarom vindt op maandag 16 januari, Blue Monday, de Mindgym Mentale Nieuwjaarsduik plaats. Een dag om extra goed op je mentale gezondheid te letten.

We beginnen met een gezamenlijke kick-off (via Zoom) onder leiding van Wouter de Jong om je op weg te helpen. Daarna ontvang je gedurende de dag 5 praktische en doeltreffende opdrachten per mail. Meedoen is gratis en het uitvoeren van de opdrachten kan overal en kost niet veel tijd.


Schrijf je nu gratis in via: www.mentalenieuwjaarsduik.nl

Wouter de Jong
Wouter de Jong

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong transformeert elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren. Wouters energieke en verrassend leuke presentatie geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk op het werk om te gaan. Door mindfulness neemt de betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je beter inspelen op veranderingen en ga je effectiever om met je tijd, emoties, stress en collega's. Je verhoogt de focus op het lichaam, zodat je vroegtijdig stresssignalen kunt opmerken en daar constructief op in kunt spelen. Energiemanagement voor de lange termijn dus! En...net als in de sportschool: alleen luisteren naar theorie boekt geen resultaat.

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.


Maven Publishing