Maven Publishing
‘Chris Anderson is dé autoriteit op dit gebied.’
DE VOLKSKRANT
‘Anderson geeft betrouwbaar advies, en zijn boodschap is zeer waardevol.’
THE NEW YORK TIMES
De TED-methode
De TED-methode
De officiële gids voor spreken in het openbaar

Chris Anderson, dé man achter het wereldberoemde ideeën-imperium TED, legt in dit boek uit hoe iedereen een impactvolle en inspirerende presentatie kan geven.

De TED-methode legt uit hoe de beste presentaties tot stand komen én geeft je waardevolle tools om zelf het meeste uit je presentaties te halen. Maar let op: er is geen vaste formule. Of het nu gaat om de inhoud, het beeldmateriaal of je lichaamstaal: het doel is dat je de presentatie geeft die alleen jíj kan geven. En maak je geen zorgen: met deze tips zal het je natuurlijker afgaan dan je denkt.

Chris Anderson is directeur en curator van TED. Zijn mantra, ideas worth spreading, is inmiddels wereldberoemd en de TED-filmpjes zijn al meer dan een miljard keer bekeken. Anderson coachte de bekendste sprekers, en deelt exclusieve presentatie-inzichten van onder anderen Sir Ken Robinson, Elizabeth Gilbert, Monica Lewinsky en Matt Ridley.

Chris Anderson
Chris Anderson

Chris Anderson is directeur en curator van TED. Na zijn studie aan Oxford University werkte hij als journalist en lanceerde een aantal succesvolle tijdschriften voordat hij TED overnam. Zijn mantra, ‘ideas worth spreading’, is inmiddels wereldwijd bekend.

In 2016 is Anderson’s boek De TED-methode bij Maven Publishing verschenen.

ISBN
  • 978 94 9249 361 3
Vormgeving
  • Moker Ontwerp
Vertaler
  • Petra C. van der Eerden en Mirjam Nieman
Originele titel
  • Ted Talks: The Official Ted Guide to Public Speaking
Maven Publishing