Maven Publishing
'Een succesmethode.'
DE VOLKSKRANT
'Razend vlot geschreven.'
PSYCHOLOGIE MAGAZINE
'Helder en vermakelijk... leren volgens deze manier is bijzonder aantrekkelijk.'
ELSEVIER
De taalhacker
De taalhacker
De beste en snelste manier om een taal te leren (en nooit meer te vergeten)

Gabriel Wyner moest voor zijn werk als operazanger perfect Italiaans, Frans, Russisch en Duits leren. Gefrustreerd door de traditionele lesmethoden en gefascineerd door taalwetenschap en de werking van het brein, ontwikkelde hij een betere manier om talen te leren.

De taalhacker is eigenwijs, superpraktisch en een genot om te lezen. In plaats van een strenge leraar is Wyner een doelgerichte hacker die je uitnodigt om met hem mee te doen. Hij maakt gebruik van shortcuts en tegendraadse inzichten en spoort je aan om een taal bij de lurven te grijpen. Maar bovenal maakt hij van talen leren weer het spannende en meeslepende avontuur dat het altijd al hoorde te zijn. 

Gabriel Wyner
Gabriel Wyner

Gabriel Wyner studeerde summa cum laude af in mechanical engineering en vocal arts en werd daarna operazanger. Hij spreekt vloeiend Duits, Frans, Russisch, Italiaans en leert momenteel Hongaars. Hij woont in Los Angeles en is van plan ieder jaar een nieuwe taal te leren – gedurende de rest van zijn leven. Uiteraard verwacht Maven dat Gabriel Wyner Nederlands spreekt tijdens zijn auteursbezoek.

ISBN
  • 978 94 9184 538 3
Vormgeving
  • Moker Ontwerp
Vertaler
  • Henny Corver
Originele titel
  • Fluent Forever: How to Learn Any Language Fast and Never Forget It
Maven Publishing