Maven Publishing
Ger Post
Wil je deze persoon uitnodigen voor een lezing of workshop?

Ger Post

Waarom lijken sommige mensen op het moment suprême altijd vleugels te krijgen, terwijl anderen juist dan elke keer bezwijken?

Of het nu gaat om een gouden medaille op de Olympische Spelen, een succesvolle onderneming opzetten of een vlammende presentatie geven: veel hangt af van je vermogen om op het juiste moment te presteren. Aan de hand van briljante hoogtepunten en gênante blunders bij topsporters, politieagenten, cabaretiers en ondernemers vertelt Ger Post wat er met ons gebeurt wanneer we onder druk staan en hoe we beter worden op die beslissende momenten.

Ger Post heeft een bachelor journalistiek en psychologie en heeft een onderzoeksmaster Brain and Cognitive Sciences van de UvA. Hij deed onderzoek naar diepe hersensimulatie bij obsessieve-compulsieve stoornissen en naar genetische (stress) factoren bij schizofrenie. Sinds hij afstudeerde schrijft hij over hersenonderzoek voor een breed publiek, geeft les aan de UvA (o.a. de Masterprogramma's Brain and Cognitive Science en Brain and Cognition in Society) en verzorgt trainingen en lezingen over presteren onder druk en kritisch denken (onder andere voor coaches bij het NOC*NSF).

Maven Publishing