Maven Publishing

Maven at Work Abonnement

Maven at Work Abonnement
We werken samen met de grootste international namen uit de social sciences. Met enige regelmaat nodigen we een wetenschapper van wereldklasse uit om naar Nederland te komen, zoals Daniel Shapiro, Dan Ariely, Ian Robertson of Viktor Mayer-Schönberger. We laten je dit als eerste weten en als abonnee kun je je interesse in een bezoek van deze desbetreffende Maven bij ons aanvragen. We kijken dan of we een keynote, diner of event met jouw bedrijf of klanten kunnen organiseren.

Succesvolle organisaties hebben één ding met elkaar gemeen: ze hebben mensenkennis. Of het nu gaat om leiderschap, productontwikkeling of gewoon slim onderhandelen, het begint allemaal met het goed begrijpen van menselijk gedrag.

Maven at Work biedt cutting-edge onderwerpen op het gebied van menselijk gedrag. We selecteren de nieuwste, belangrijkste inzichten en vertalen deze naar kennis en kunde voor bedrijven. Sinds kort hebben we iets nieuws: een abonnement op deze nieuwste inzichten op het gebied van menselijk gedrag!

Elk kwartaal een inspirerende sessie op maat

Het abonnement geeft recht op vier inspirerende sessies per jaar. Een maand voor aanvang overleggen we verschillende onderwerpen en kiezen we welke het best bij jullie aansluit op dat moment. Een van onze Mavens verzorgt een lezing vol nieuwe inzichten en mogelijkheden specifiek voor jouw organisatie. Na dit plenaire gedeelte volgt een praktisch onderdeel: we splitsen de groep op en gaan aan het werk.

De werkvormen zijn afhankelijk van het onderwerp en de organisatie, maar het kan bijvoorbeeld zijn dat we door het pand lopen op zoek naar nudging mogelijk- heden, je marketing uitingen onder de loep nemen als aandachtsarchitect of een uitdagende case uitwerken met en ‘Big Data mindset’. Daarna komen we weer samen om resultaten, vragen en inzichten met elkaar te delen en sluiten we af met een borrel.

Mavenementen

Regelmatig organiseren we events met politici, journalisten, ondernemers, wetenschappers en auteurs. Deze ‘Mavenementen’ zijn meestal snel uitverkocht. Als abonnee vertellen we je als eerste over onze events en reserveren we tot twee weken voor aanvang kaartjes voor je.

Als eerste onze nieuwste boeken


Maven at Work is een dochteronderneming van Maven Publishing. Als abonnee ontvangt je bedrijf zolang je lid bent als eerste onze nieuwste boeken over menselijke gedrag, vers van de pers.

Praktisch

De kwartaal-sessies nemen 2 tot 3 uur in beslag. Het abonnement loopt minimaal 1 jaar en kan elk jaar verlengt worden.

Neem contact op voor meer informatie
Maven Publishing