Maven Publishing

Mindgym: welkom in de sportschool voor je geest

Mindgym: welkom in de sportschool voor je geest
‘I love Mindgym! Het is de leukste no-nonsense methode om mentaal sterk te blijven.'
Tony Crabbe

Welkom in de sportschool voor je geest

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal fit bent. En net zoals je je spieren traint, kun je ook je hersenen trainen. Wouter de Jong leert je je aandacht gericht te focussen, meer te genieten van positieve emoties, beter om te gaan met negatieve emoties en met meer energie en focus te leven.

Wouter de Jong transformeert elke ruimte tot zijn ‘sportschool voor je geest'. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Zijn Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren onder ons. Wouters energieke en interactieve keynotes en workshops geven je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Met Mindgym leer je:

·       Hoe een stap terug doen je kan helpen om meer gedaan te krijgen in minder tijd

·       Hoe je betekenisvoller kunt communiceren met collega’s, familie en vrienden

·       Hoe je met meer aandacht in het leven staat 

·       Te willen wat je hebt

·       Minder energie te verspillen aan piekeren en stressen

·       Positieve emoties langer vast te houden

Je kunt Wouter de Jong boeken voor een keynote (1.15 uur), een workshop (2-3 uur) of voor het vervullen van de rol van dagvoorzitter. Bel of mail Evelien als je meer wil weten over de mogelijkheden, kosten en beschikbaarheid.


Anderen over Wouter de Jong en Mindgym:

" Wouter de Jong is een kundig trainer die zelfs de grootste scepticus weet te raken en te verrassen." Carice van Houten, actrice

" De Jong krijgt elke geest in beweging met zijn kennis en bevlogen energie." Diederik Croese, CEO Singularity University nL

" Wat een fijn persoon is Wouter zeg en wat was het goed. Super enthousiast zijn we over zijn verhaal. Echt een goede energie! " - Diane van Hesteren, Talent Centraal.

Neem contact op voor meer informatie
Wouter de Jong
Wouter de Jong

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong transformeert elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren. Wouters energieke en verrassend leuke presentatie geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk op het werk om te gaan. Door mindfulness neemt de betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je beter inspelen op veranderingen en ga je effectiever om met je tijd, emoties, stress en collega's. Je verhoogt de focus op het lichaam, zodat je vroegtijdig stresssignalen kunt opmerken en daar constructief op in kunt spelen. Energiemanagement voor de lange termijn dus! En...net als in de sportschool: alleen luisteren naar theorie boekt geen resultaat.

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids.


Boeken
Maven Publishing