Maven Publishing

Mindgym: Welkom in de sportschool voor je geest

Mindgym: Welkom in de sportschool voor je geest
‘I love Mindgym! Het is de leukste no-nonsense methode om mentaal sterk te blijven.'
Tony Crabbe

Welkom in de sportschool voor je geest

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. En net zoals je je spieren traint, kun je ook je hersenen trainen. Wouter de Jong leert je je aandacht gericht te focussen, meer te genieten van positieve emoties, beter om te gaan met negatieve emoties en met meer energie en focus te leven.

Wouter de Jong transformeert elke ruimte tot zijn ‘sportschool voor je geest'. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Zijn Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren onder ons. Wouters energieke en interactieve keynotes en trainingen geven je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Dit onderwerp is heel geschikt voor bedrijven en teams die:

Zich in een druk leven beter staande willen houden

-Zich beter willen concentreren en minder snel afgeleid willen zijn

-Vaak het gevoel hebben geleefd te wordne

-Beter willen leren omgaan met moeilijke emoties

-Minder willen zijn piekeren

-(Af en toe) lichamelijk last ervaren door spanning en stress

-Meer momenten willen vinden van genieten, rust en inkeer/stilte

-Sneller hun energie willen regenereren

Wouter de Jong kun je ook uitnodigen als je op zoek bent naar een inspirerende energieke dagvoorzitter. Liever een webinar organiseren? Dan kan natuurlijk ook: klik hier voor meer info.