Maven Publishing

Officemanager gevonden!

Officemanager gevonden!

Maven Publishing zocht een officemanager en die hebben we gevonden! Deze vacature is nu gesloten, maar houd onze site en social media in de gaten voor als er weer eens een vacature is.

Maven Publishing zoekt voor twee à drie dagen per week een officemanager. We zijn op zoek naar een proactieve en scherpe geest en vooral iemand die gets shit done. Het werk betreft een breed scala aan ondersteunende activiteiten, waaronder onder andere:

- het managen van ons kantoor 

- inkoop van lunch & kantoorartikelen

- het beheren van de webshop 

- het verzorgen van mailings 

- ondersteuning bij events

- het verwerken van facturen 

- en het coördineren van agenda's

Hou je van hard werken, een leergierige en ambitieuze omgeving én slechte grappen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat het ons weten op maardatbenik@mavenpublishing.nl

Of ken je misschien iemand die deze kans niet mag laten schieten? De gouden tip wint één kilo Maven-boeken naar keuze. Dat zouden meer mensen moeten weten! 

NOTE: De vacature is inmiddels gesloten en we nemen a.s.a.p. contact op met alle sollicitanten!

Maven biedt:

We hebben een kantoor aan de Amstel, inclusief eigen bar en uitgever die graag cocktails maakt, en een gratis gezamenlijke lunch. We bieden een marktconform salaris en extra’s zoals eigen laptop, heel veel boeken en toffe events.

Wat doet Maven?

Een ‘Maven’ is een persoonlijkheidstype: iemand die zich graag verdiept in een bepaald onderwerp en erg gedreven is om die kennis door te geven aan anderen. Maven Publishing is dan ook de uitgeverij die alles weet van boeken en menselijk gedrag, en we zijn erin gespecialiseerd om nieuwe inzichten toegankelijk te maken voor het grote publiek. Elk jaar selecteren we de meest interessante onderwerpen, en delen deze kennis door middel van boeken, luisterboeken en evenementen. Daarnaast hebben we ook een tak Maven at Work, die onze experts, wetenschappers en auteurs koppelt aan het bedrijfsleven voor lezingen, workshops en consultancy, zodat we ook daar de nieuwste wetenschappelijke inzichten kunnen verspreiden. 

Maven Publishing