Maven Publishing

Superkrachten voor je hoofd: Nummer 1!

Superkrachten voor je hoofd: Nummer 1!

Superkrachten voor je hoofd: Mindgym voor kids van Wouter de Jong is het bestverkochte kinderboek! Het staat op nummer 1 in de categorie Kind & Jeugd in de Bestseller 60, die wekelijks de bestverkochte boeken op een rij zet. Wij zijn supertrots op deze prestatie!

Wouter de Jong
Wouter de Jong

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Een goede gezondheid Wouter de Jong transformeert elk bedrijf, kantoor of zaal tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren. Wouters energieke en verrassend leuke presentatie geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 verschijnt zijn nieuwe boek ‘Mindgym Work-outs’. 


Maven Publishing