Maven Publishing

MINDF*CK: NEXT LEVEL het bestverkochte boek van Nederland!

MINDF*CK: NEXT LEVEL het bestverkochte boek van Nederland!

Na het megasucces van hun eerste boek, MINDF*CK, hebben Victor Mids en Oscar Verpoort wederom een enorme bestseller geschreven. Hun nieuwe boek MINDF*CK: NEXT LEVEL is het bestverkochte boek van Nederland!

MINDF*CK: NEXT LEVEL werd op 25 november gelanceerd in het Amstel Hotel en stond in december, de drukste maand voor boekhandels, twee weken lang op nummer 1 in de Bestseller 60-lijst van de CPNB.

Victor en Oscar zijn enorm blij met het nieuws: ‘We zijn waanzinnig trots dat we zoveel mensen blij weten te maken met het boek. Aan de reacties merken we echt dat het een boek voor de hele familie is, en dat is ook altijd ons doel geweest: gezellig met elkaar bezig zijn en wekenlang de verwondering van allerlei illusies en experimenten ervaren.'

Met hun next level boek geven Victor en Oscar de geheimen prijs achter de illusies uit het populaire tv-programma. Met het boek ervaar je zelf de meest spraakmakende experimenten, kun je je vrienden verbazen en leer je gaandeweg alles over de werking van je brein, cognities en zintuigen. Ook leer je mindf*cks te gebruiken in het dagelijks leven, zoals bij onderhandelingen, sollicitaties of het versieren van iemand.

Victor Mids
Victor Mids

Hoe je zintuigen en je brein geen perfect objectief en onbelemmerd beeld van de werkelijkheid registreren, maar zich laten vormen en beïnvloeden door allerlei percepties, aannames en herinneringen.

Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuilgaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten.

Hoe makkelijk ben je af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk jouw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

Victor Mids is illusionist en arts. Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Samen met Oscar Verpoort is hij de bedenker van het tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geeft hij een uniek inkijkje in de werking van je brein. 

Zijn boek MINDF*CK verscheen bij Maven Publishing.

‘De grootste verrassing van het seizoen.’- NRC

‘Mids maakt goochelen weer sexy.’- De Volkskrant


Maven Publishing