'Allemaal op PMS-les'
VIVA
Moody bitches
'Een geruststellend betoog waarin Holland vrouwen hun lichaam en moodswings beter laat begrijpen: zowel de dagelijkse als die in heftige hormoonvolle tijden zoals menstruatie, zwangerschap, borstvoeding en de overgang.'
PSYCHOLOGIE MAGAZINE
Ook als HBO-serie, geproduceerd door Oprah Winfrey

Moody bitches

De moderne vrouw is van alle markten thuis: ze is succesvol, heeft humor, is leidinggevend, verzorgt en verleidt. Maar ook slaapt ze te weinig, heeft ze te veel stress en te weinig seks. Wat is hier aan de hand? In Moody bitches biedt psychiater en bestsellerauteur Julie Holland inzicht, tips en trucs.

Vrouwen hebben geleerd hun buien te onderdrukken: emoties zijn verdacht en stemmingswisselingen slecht voor je carriere. Wat we echter lijken te vergeten, is dat we onszelf hierdoor tekortdoen: gevoelens en buien zijn onderdeel van wie we zijn en dat is geen zwakte, maar juist een kracht.

Julie Holland combineert praktische inzichten met wetenschappelijke kennis en laat zien hoe je, door jezelf en je lichaam op een betere manier te begrijpen, op de leukste manier gelukkig en succesvol kunt worden.

  • :Julie HollandAuteur
  • :978 94 9184 550 5ISBN
  • :Moody Bitches. The Truth About the Drugs You’re Taking, The Sleep You’re Missing, The Sex You’re Not Having, and What’s Really Making You Feel Crazy.Originele titel
  • :Henny Corver en Frits van der WaaVertaling
  • :Moker OntwerpVormgeving
Een ode en een gebruiksaanwijzing

Plaats een reactie

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.