'Dit boek is écht goed. En leuk! Wat een krachtige combi.'
MARINA VAN DER WAL, Opvoedkundige en auteur
Liefde in tijden van luiers
'Dunn schrijft rechtdoorzee, is grappig, deelt eerlijk haar privéleven én geeft advies.'
THE WASHINGTON POST

Liefde in tijden van luiers

Wat niemand kersverse ouders vertelt, maar waar ze snel genoeg achter komen: de komst van een kind heeft een gigantisch effect op je relatie. Veel moeders kunnen hun partner dan ook met enige regelmaat achter het behang plakken (en andersom). Dat ligt aan de ouders, maar kinderen zijn er de dupe van. Waarom stoppen we wel tijd in het researchen van het beste autostoeltje, maar niet in het allerbelangrijkste: hoe je je relatie goed houdt tijdens het ouderschap?

In Liefde in tijden van luiers doet journaliste Jancee Dunn sans gêne verslag van haar missie om de relatie met haar man te herstellen. Aan de hand van haar eigen post-babyhuwelijk, bomvol typerende problemen van jonge ouders (en die lijst is láng), doet ze onderzoek naar manieren om de taakverdeling in balans te houden, op een gezonde manier ruzie te maken en hoe je je seksleven kan redden. Ze duikt in de recentste wetenschappelijke bevindingen, raadpleegt relatie- en sekstherapeuten, krijgt advies van onder anderen Brené Brown, Sheryl Sandberg en Caitlyn Moran en gaat zelfs te rade bij een gijzelingsonderhandelaar van de FBI.

Wat blijkt: als je een veeleisende derde partij aan je gezin toevoegt, moet je je relatie opnieuw uitvinden. Het goede nieuws? Het kan! Door Dunns eerlijke (en grappige) stijl biedt ze herkenning, erkenning én oplossingen, ook voor de partner achter het behang.

 

  • :Jancee DunnAuteur
  • :9789492493118ISBN
  • :How Not to Hate Your Husband After KidsOriginele titel
Wat iedereen je vergat te vertellen toen je moeder werd

Reacties zijn uitgeschakeld.