'Vlot geschreven zelfdoeboek.'
Intermediair
Je bent wat je doet - herziene editie
'Een nuttig werkboek vol interessante weetjes over menselijk gedrag en creatieve opdrachten om het nu eens echt anders te doen.'
Psychologie Magazine
'Vonk reikt een heleboel handige tips aan om je zelfvertrouwen op te krikken en steviger in je schoenen te staan. Ze schrijft heel toegankelijk, en kruidt haar betoog met een vleugje humor.'
Noordhollands Dagblad

Je bent wat je doet – herziene editie

Dat het een herkenbaar en veelvoorkomend probleem is, bleek wel uit de verkoopcijfers van Je bent wat je doet tot nu toe: er komt vaak niets terecht van al onze mooie voornemens. Een betere versie van onszelf is heel dichtbij, we wíllen wel, maar het komt er niet van. Later, zeggen we dan. En zo sjoemelen we vrolijk door.

Roos Vonk legt uit hoe dit komt én wat je eraan kunt doen. En omdat we inmiddels een aantal jaren en vele wetenschappelijke onderzoeken verder zijn, komt er nu een herziene editie. Op haar kenmerkend vlotte en toegankelijke wijze, met humor en veel voorbeelden, laat ze zien hoe we onszelf in de weg zitten en motiveert ze de lezer om nu echt eens iets te dóén.

Als leesboek biedt Je bent wat je doet een boeiende kijk op de kronkels van de mens, maar het is ook een werkboek met oefeningen om het beste uit jezelf te halen – en dan nu écht.

  • :Roos VonkAuteur
  • :978 94 9249 346 0ISBN
  • :Studio Ron van RoonVormgeving
Al meer dan 20.000 verkocht (en nog steeds genoeg gewoontes waar we vanaf willen)

Reacties zijn uitgeschakeld.