'Als je wilt begrijpen hoe succesvolle groepen werken dan vind je geen essentiëlere gids dan dit boek'
Charles Duhigg, auteur The Power of Habit & Smarter Faster Better

De bedrijfscultuur-code

De weg naar succes is voor elk bedrijf uniek, maar alle succesvolle bedrijven hebben één ding met elkaar gemeen: een sterke bedrijfscultuur. In De bedrijfscultuur-code laat Daniel Coyle zien dat zo’n sterke bedrijfscultuur niet iets is wat je als organisatie overkomt, maar wat je zelf creëert. En het goede nieuws: er bestaan praktische en concrete stappen om dit voor elkaar te krijgen.

Coyle bestudeerde ’s werelds meest succesvolle organisaties (van pixar tot grote multinationals en van zappos tot telemarketingbedrijven) om te onderzoeken hoe zij een goede sfeer en daadkrachtige groepsmentaliteit cultiveren. op basis van zijn onderzoek onderscheidt Coyle drie praktische strategieën die interne samenwerking bevorderen. Hij onthult valkuilen die je moet vermijden en laat zien hoe zelfs de giftigste groepsdynamieken ten positieve omgevormd kunnen worden.

Door de nieuwste wetenschappelijke inzichten te combineren met down-to-earthlessen van leiders van wereldklasse, legt Coyle uit hoe je een omgeving creëert waarin innovatie bloeit, problemen worden opgelost en verwachtingen worden overtroffen. Het maakt niet uit hoe groot je bedrijf is of wat je doel is, De bedrijfscultuur-code helpt je om er een geoliede machine van te maken.

  • :Daniel CoyleAuteur
  • :9789492493316ISBN
  • :The Culture Code: Creating Great Culture Isn't Luck or Magic. It's a Skill. Here's How to Do it.Originele titel
  • :Willem en Catalien van PaassenVertaling
  • :Studio Ron van RoonVormgeving
Sterke bedrijven ontstaan niet vanzelf

Reacties zijn uitgeschakeld.