Dan Shapiro in de AFAS Live

Op vrijdag 28 september was het zo ver: het Forward Thinking Leadership event van Denk Producties in de AFAS Live: 3000+ mensen, de beste sprekers op het gebied van leiderschap en als klapper op de vuurpijl een live-interview met President Obama. 

CEO-coach Marshall Goldsmith, Blende-koning Alexander Klöpping, balletdanseres Michaela DePrince en lerares van het jaar Maggie MacDonnell deelden hun ervaringen met het publiek, dat soms tot tranen toe geroerd was.

Voor Maven was dit een extra leuk event, omdat onze favoriete onderhandelexpert en topwetenschapper Dan Shapiro ook op het programma stond! Waar de andere sprekers veilig op het verhoogde podium bleven, klauterde Dan halverwege zijn verhaal naar beneden en liep druk gebarend door het publiek heen. Het was zoals we van hem gewend zijn: een bevlogen, interactief en steengoed optreden, eindigend met 3000 professionals fanatiek handje-drukkend in een overvolle AFAS…

Dan Shapiro is universitair hoofddocent psychologie aan Harvard Medical School, en oprichter en directeur van het Harvard International Negotiation Program. Hij adviseert bedrijven en overheden en werd door het World Economic Forum uitgeroepen tot Young Global Leader. Maven geeft zijn boek Duurzaam Onderhandelen uit en Maven at Work verzorgt Dans lezingen en masterclasses in Nederland en België.

• Meer weten over Dan en de mogelijkheden om hem uit te nodigen bij jouw organisatie of event? Stuur een mail naar evelien@mavenatwork.

• Wil je kennis maken met Dan en zijn gedachtegoed? Bekijk dan dit filmpje.