Uitnodiging: Jasper van Kuijk bij Boekhandel Van der Meer

Kom ook aanstaande zondag 29 januari naar Boekhandel Van der Meer in Noordwijk: daar zal Jasper van Kuijk, Maven-auteur van Hoe moeilijk kan het zijn?, optreden.

Jasper zal je laten zien hoe het toch kan dat sommige producten zó gebruiksonvriendelijk zijn dat je ze het liefst uit het raam zou willen gooien. Aan de hand van fascinerende (en grappige) miskleunen deelt hij waardevolle inzichten waardoor je nog meer waardering krijgt voor de wél geslaagde ontwerpen.

Het wordt een middag vol aha-momenten en bruikbare inzichten die je leven een stukje makkelijker kunnen maken. En wees gewaarschuwd: je kijk op de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn.

Hopelijk tot dan!

Sander Ruys,

Uitgever Maven Publishing

***

DETAILS

Datum: Zondag 29 januari

Tijdstip: 15:00 – 16:00 uur

Locatie: Van der Meer | De Keuvel 1 | 2201 MB Noordwijk

Toegang: Gratis! Je kunt je hier aanmelden

***

JASPER VAN KUIJK

Jasper van Kuijk is cabaretier, columnist én universitair docent aan de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft. Hij schrijft wekelijks de column ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’ voor de Volkskrant. In 2010 won Van Kuijk het cabaretfestival Cameretten en twee weken later promoveerde hij op een onderzoek naar hoe makers van consumentenelektronica omgaan met gebruiksgemak.

***

DE PERS OVER

Hoe moeilijk kan het zijn?

‘Prachtig boek… fascinerend, met hele mooie verhalen over denkfouten in hedendaags ontwerp.’

SPIJKERS MET KOPPEN

‘Hilarische en herkenbare verzameling ergernissen in de omgang met wekkerradio’s, televisies, kookplaten, chipcards, navigatiesystemen en andere verworvenheden van de digitale wereld.’

NRC HANDELSBLAD

‘Verplicht leesvoer voor aankomende ontwerpers.’

TU DELTA

‘Met veel humor een kijkje in de wereld van het productontwerp.’

****

KIJK